Tutustu Ulla Fogelholmin keramiikkaan 4-5.9.2021

Tervetuloa Ulla Fogelholmin keramiikkastudiolle Konstrundan tapahtuman aikana 4-5.9.2021 klo 11-17. Osoite Isokaari 15 aA Lauttasaari, Helsinki. Metro ja bussi 22.

Ulla Fogelholm on työskennellyt studiokeraamikkona 50 vuotta. Hän on mm valmistanut ruoka-astioita muutamille japanilaiselle ravintoloille, tehnyt yhteistyötä Urasenke yhdistyksen kanssa ja tänä päivänä tee-astioita teehuoneisiin. Hänen muotokielensä on usein kutsuttu japanilaistyylisesksi.

Konstrundan on tapahtuma joka on järjestetty Suomessa vuodesta 2008. Tapahtuman tavoitteena on lisätä ymmärrystä kotimaista nykytaidetta, taidekäsityötä ja muotoilua kohtaan. Tänä vuonna Konstrundanin aikana lähes 500 ammattilaista ympäri Suomea avaavat ateljeidensa ja verstaidensa ovet yleisölle 4.-5.9.2021 klo 11-17. Presidentti Tarja Halonen on lupautunut Konstrundan 2021 suojelijaksi.

Voit tutustua muihin osallistujiin sivulla www.konstrundan.fi.