Pyörävarkaat kuriin Japanissa

Nyt on Japanissa keksitty hyvä idea pyörävarkauksia vastaan. Kaikkihan tiedämme miten ottaa päähän kun löytyy linnunkakkaa satulasta. Näin kävi usein myös 28-vuotiaalle Motoko Reogalle. Siitä ei pidä omistaja eikä oletettavasti myöskään pyörää himoitseva pöyrävaras. Tästä 28-vuotias Motoki sai idean linnunkakkaa muistuttavan tarran valmistamiseen. Motoki testasi idean ja tarran visuaalisen ilmeen ystäviinsä ja tämä johti Chiban teknologisen koulun lopputyöhön. Osoittautui ettei tarra tarvitse olla hirveän realistinen, mutta enemmänkin huomiota herättävän. Motoki möi ideansa eräälle yritykselle, mutta alkoi kuitenkin itse kerätä rahaa tarran valmistamista varten. Keräys tuotti lähes 4000 euroa ja nyt tarraa on saatavissa kolmen setin pakkauksessa noin 12 euron hinnalla. Saatavilla on myös satulan suoja, mihin on asetettu linnunkakkakuva. Tietenkin tarroja voi myös käyttää pilantekoon, eli näillä tarroilla on monta käyttöä. Virallinen kotisivu: https://torinounchi.theshop.jp/items/26606185