Vanhat Tomo-numerot luettavissa

Hei kaikki jäsenet ja Japanin ystävät,

Nyt skannatut vanhat Tomo-lehdet ovat luettavissa JKY:n kotisivuilla! Julkaisut löytyvät julkaisutoiminta-otsakkeen alta. Klikkaamalla vuosikymmenlukuja pääsee kyseisinä vuosina julkaistuihin vuosijulkaisuihin. Tekstejä voi suurentaa paremman luettavuuden saavuttamiseksi ja myöhemmin on tarkoitus lisätä materiaaliin hakusanafunktio. 

Tämä on oiva mahdollisuus tutustua Tomo-lehdissä vuosien kuluessa julkaistuun monipuoliseen Japania koskevaan sisältöön. Myös vallitsevassa koronatilanteessa tämä on hyvä tapa pitää yllä mielenkiintoa Japaniin ja syventyä mielenkiintoisiin artikkeleihin. Toistaiseksi näin nähtävissä olevien lehtien aikaväli on 1978-2009.  Uudempia vuosikertoja tullaan lisäämään myöhemmin. Tämän mittavan skannausprojektin ovat toteuttaneet Tero Salomaa, Elmiira Salmi sekä Johannes Cairns.