Gumbostrandissa Yuichiro Saton näyttely 18.1. – 24.3.2019

Kuvataiteilija Yuichiro Sato (s. 1979) piirtää ja maalaa suomalaista luontoa japanilaisen silmin. Perinteisen japanilaisen taidekoulutuksen saanut Sato muutti Keski-Suomeen Järvilinnan taiteilijaresidenssiin keväällä 2016. Tarkoitus oli olla vain vuosi, mutta suomalaisista metsistä lumoutunut taiteilija halusikin jäädä. Sato tunnetaan taiturillisista piirroksistaan, joihin hän on taltioinut hiljaisina seisovia koivuja ja kelohonkia.

Osa näyttelyyn tulevista teoksista ovat originaaleja seinäprinteistä, jotka Sato toteuttaa Keski-Suomen Novan vuodeosastojen kerroksen oviin ja huoneisiin. Teema näissä teoksissa on Isojärven kansallispuisto.

Tervetuloa tutustumaan Sadon lumoavan yksityiskohtaisiin teoksiin!

Näyttely on esillä 18.1.–24.3.2019

Gumbostrand Konst & Form

Vainuddintie 72-28

01150 Söderkulla

www.konstoform.fi

www.facebook.com/konstoform

www.instagram.com/konstoform/