Maaliskuussa puoleksi vuodeksi vapaaehtoistyöhön Japaniin?

Maaliskuussa puoleksi vuodeksi vapaaehtoistyöhön Japaniin? Vielä ehdit hakea International Cultural Youth Exchange -ohjelmaan!

”Kuusi kuukauttani Japanissa olivat todella antoisia: sain uusia kokemuksia ja kielitaitoni kehittyi. Lisäksi tapasin monia uusia ihmisiä, joihin olen pitänyt yhteyttä Suomeen paluuni jälkeenkin”, kirjoittaa Japanissa ICYE-vapaaehtoisena työskennellyt Juhani Kabanen.

Sinullakin voi olla mahdollisuus lähteä ICYE-vapaaehtoiseksi Japaniin. Vapaaehtoistehtäviä on tarjolla myös lasten ja nuorten, vanhusten ja vammaisten parissa sekä eläinten pelastus- ja hoitokeskuksessa. Lisäksi osa ICYE-vapaaehtoisista työskentelee Japanissa kyläyhteisöjen hyväksi sekä avustaa maatila- ja ympäristötyössä.

Jos haluat tutustua pintaa syvemmältä Japanin oloihin ja ihmisiin sekä oppia paikallista kieltä, ICYE-vapaaehtoisjakso on siihen mainio tilaisuus. Jakso alkaa maaliskuussa ja se on tarkoitettu 18–28-vuotiaalle osallistujalle. Vapaaehtoinen valitaan hakemuksen ja haastattelun perusteella. Ohjelma on omakustanteinen.

ICYE-ohjelmaan haetaan nuorisovaihtojärjestö Maailmanvaihdon kautta. Maailmanvaihto lähettää nuoria aikuisia vapaaehtoistyöhön ulkomaille ja vastaanottaa ulkomaalaisia vapaaehtoistyöntekijöitä Suomeen. Toiminnan tarkoituksena on edistää kulttuurien välistä ymmärrystä ja tarjota oppimismahdollisuuksia nuorille aikuisille.

Kiinnostuitko? Toimi pian! Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä, ja hakemuksia voidaan vastaanottaa maanantaihin 26.10.2015 saakka

Ohjelmatiedot, hinnat ja hakuohjeet
Lue lisää Juhani Kabasen ICYE-jaksosta Japanissa