Isäntäperheitä japanilaisille vaihto-oppilaille

AFS, joka on vapaaehtoisten vetämä ja perustama, voittoa tavoittelematon kansalaisjärjestö ja Suomen vanhin vaihto-oppilasjärjestö, etsii isäntäperheitä muun muassa japanilaisille vaihto-oppilaille.

Oppilaat:

Hiraku on 17-vuotias poika Japanista. Hän harrastaa sähköurkujen soittoa, laulua ja valokuvausta. Hiraku haaveilee matkustamisesta ja uusien kulttuurien kohtaamisesta. Suomessa häntä kiinnostavat muun muassa uudet ystävät, luonto, vuodenaikojen vaihtelu ja saunakulttuuri. 

Sosuke on 17-vuotias poika Japanista. Koulussa Sosuke tulee hyvin toimeen muiden oppilaiden kanssa. Hän kuuluu myös koulunsa Shogi (japanilainen shakki) kerhoon. Vapaa-ajallaan Sosuke käy kavereidensa kanssa karaokessa ja pelaa videopelejä tai lauta- ja korttipelejä. Hän pitää myös animesta.

Lisää oppilaista voitte lukea täältä: Vaihto-oppilaat

Ihan jokainen perhe voi olla hyvä isäntäperhe, omalla tavallaan. Me etsimme monimuotoisia, ihan tavallisia suomalaisia perheitä, joilla on oikea asenne ja intoa ottaa vaihto-oppilas osaksi perheen arkea. Jos teidän perhettä kiinnostaisi kuulla muiden perheiden kokemuksista, niin kannattaa ilmoittautua mukaan AFS:n järjestämiin ilmaisiin isäntäperheiden infowebinaareihin. Ilmoittautuminen osoitteessa: https://bit.ly/isantaperhewebinaari

Lisätietoa AFS:n isäntäperhetoiminnasta: https://www.afs.fi/isantaperheeksi/