Taidematka Japaniin 20. – 28.8.2018

EMMA (Espoo Museum of Modern Art), Kon-Tiki ja Johanna Wahlbeck Oy järjestävät taidematkan Japaniin 20.-28.8. EMMAn pitkäaikainen opas, matkaidean äiti ja ohjelman suunnittelija Johanna Wahlbeck toimii matkanjohtajana.

Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä Echigo-Tsumarin taidetriennaali. Kysymys on todella suuresta (ja kauniista, luonnon ja japanilaisen kulttuurin keskellä olevasta) taidefestivaalista, vaikka länsimaissa ei tästä olla sen kansainvälisyydestä huolimatta niin tietoisia. Etchigo-Tsumarin 760 neliökilometrin alueelle on laaksoihin ja rakennuksiin ripoteltu satoja nykytaidekokonaisuuksia japanilaisilta ja kansainvälisiltä taiteilijoilta. Japanilaisen luonnon ja nykytaiteen yhdistelmä on festivaalin lumon salaisuus.

Osallistujat pääsevät mukaan mm. perinteiseen kesäjuhlaan kimonot päällä, taide-, ruoka- ja muiden kulttuurielämysten lisäksi. Matkalla vieraillaan myös Tokiossa. Halutessaan paluupäivän lentoa voi siirtää ja jäädä Japaniin pidemmäksi aikaa omatoimisesti.

Tässä linkki nykytaidematkan sivuille: https://www.kontiki.fi/matkat/taidematka-japaniin/