Kukka-aiheiset puupiirrosmyyjäiset Helsingissä 12.-13.5.2017

ANNA ÄIDILLE KUKKALAHJA, JOKA EI KUIHDU.

Mitäpä jos leikkokukkien sijasta veisit äidille tai mummille kukkia esittävän japanilaisen puupiirrosvedoksen?

Tule selailemaan mitä aarteita löytyy Tuulan vedosmyyjäisistä työhuone Marstähdellä. Ensi kertaa esillä on kuuluisan kiotolaisen puupiirroskustantajan UNSODON perinteisten kuvioiden mallisto VUODELTA 1917. Malliston käsinpainetut kukkakuosit ovat kaunis lahja äidin lisäksi myös kesän hääparille, koulusta valmistuvalle, synttärisankarille – tai ihan vaikka vain itselle. Vedosten keskihinnat ovat 20-35 e, myös pieniä Sadao Uetanin kukkavedoksia ja -kortteja myynnissä 3,50-5 e /kpl. Tervetuloa valikoimaan parhaat päältä, tai ihan muuten vaan katselemaan ja ihailemaan japanilaista puupiirrosperinnettä.

AIKA:

Perjantaina 12.5. KLO 14-18

Lauantaina 13.5. klo 11-15

Muina aikoina sopimuksen mukaan.

PAIKKA:

Taidegrafiikan työhuone Marstähti,

Mariankatu 24 K, Kruununhaka, Helsinki.

Sisäpihan tiilenpunainen, matala rakennus.

Nähdään Marstähdellä!

Terveisin

TUULA MOILANEN

Puh. 044-3303340

http://tuulamoilanen.com/