Japani-näyttely Roihuvuoressa 4.5.-30.5. + JKY mukana Roihuvuoren hanamissa 15.5

Japani-näyttely

Joukko Japanilaisen kulttuurin ystävät ry:n jäseniä ja johtokuntaa rakensi toukokuun alussa Roihuvuoren palvelukeskuksen vitriineihin näyttelyn, josta voi käydä ihastelemassa tunnelmia ja tietoa Japanista. Näyttelyssä on alakerrassa esillä japanilaista ruokaa, pukeutumista, nuorisokulttuuria sekä myös upeaa antiikkikeramiikkaa. Yläkerran vitriineihin on koostettuna yhdistyksen jäsenten haikuja ja haigoja.

Laitosympäristössä asuvat eivät pääse helposti kulttuuritapahtumiin, joten veimme kulttuurinäyttelyn paikan päälle.  Siellä siitä voivat nauttia sekä asukkaat että hoitajat ja myös vierailijat. Kiitos Roihuvuoren palvelukeskukselle, että saimme esitellä Japanin kulttuuria toukokuussa,  kevään saapuessa ja kirsikankukkia odotellessa.

Näyttelyä voi käydä katsomassa Roihuvuoren palvelukeskuksessa 4.5.-30.5.2022 talon aukioloaikoina. Käyntiosoite: Punahilkantie 16, 00820 Helsinki

Roihuvuoren hanami 15.5

JKY on mukana Roihuvuoren hanamissa omalla teltallaan, tule tutustumaan yhdistykseen! Mukana muun muassa kalligrafiaa sekä Japaniin liittyvää askartelutoimintaa.Roihuvuoren hanami järjestetään Roihuvuoren kirsikkapuistossa 15.5 klo 12-18

Kuvia Roihuvuoren näyttelystä: