Japanilainen lauantai Helsingissä 21.3.

Tervetuloa opiskelemaan!
JAPANILAINEN LAUANTAI

21. maaliskuuta klo 11-15
PaikkaKalliolan kansalaisopisto, Sturenkatu 11, Helsinki

Tapahtumassa voit tutustua japanilaisen kulttuurin eri puoliin. Kurssimaksu 25 € kattaa koko päivän ja myös materiaalit Tuula Moilasen vetämälle japanilaisen kirjansidonnan kurssille. Irene Wai Lwin Moen Japani-aiheinen luentosarja käynnistyy klo 11. Sen toinen osa järjestetään 4.4. Katso koko ohjelma osoitteessa: https://opistopalvelut.fi/kalliola/course.php?l=fi&t=5895  HUOM: lmoittautuminen 13.3.mennessä

Tuula Moilanen ja Irene Wai Lwin Moe
LÖYTÖRETKIÄ AASIAN TAITEESEEN
Matka alkaa täältä:  https://eyeonart.blog

Eye-on-Art Team opastaa sinua tutkimusmatkallasi Aasian taiteisiin ja uskomusjärjestelmiin. Blogisivustoltamme löydät artikkeleitajapanilaisia puupiirrosvedoksia ja myös neuvoja oman kokoelman perustamiselle. TULOSSA -sivulta näet tapahtumakalenterin. Keväällä 2020 on runsaasti ohjelmaa erityisesti Japanista kiinnostuneille. Jos haluat liittyä seuraajiimme, avaa blogisivusto ja klikkaa valikon yläreunassa olevaa kansiota. Siellä on nappi mitä painetaan. Hyppää mukaan kyytiin!