Isäntäperheitä etsitään japanilaisille vaihto-oppilaille

Haluaisitko tutustua japanilaiseen kulttuuriin omassa kodissasi? Ryhdy isäntäperheeksi 15-17-vuotiaalle vaihto-oppilaalle. Vaihto-oppilasjärjestö YFU:n kautta saapuu elokuussa maahamme noin 70 ulkomaista nuorta, joille etsitään parhaillaan isäntäperheitä ympäri Suomen, niin maalta kuin kaupungista. Perheellä ei tarvitse olla omia lapsia. Suomi on todella suosittu kohdemaa japanilaisten keskuudessa – heitä kiinnostaa erityisesti puhdas luonto, talvi ja kuuluisa koulujärjestelmämme. Musikaalinen ja huumorintajuinen japanilaispoika Kohta odottaa malttamattomana tietoa suomalaisesta perheestään. Tarjoaisitko sinä kodin hänelle tai jollekin toiselle nuorelle? Isäntäperheenä toimiminen tuo maailman kotiisi ja luo perustan usein elinikäiselle ihmissuhteelle. Katso yleisimmät syyt, miksi isäntäperheeksi ryhdytään ja tilaa YFU:n tietopaketti:www.yfu.fi/suomalaiset-ryhtyvat-isantaperheeksi/  tai ota yhteyttä YFU:n toimistolle, puh. 09-62261319, tia.laakso@yfu.fi